Psykolog Århus unge

UNGE & STUDERENDE

Din psykolog Århus unge

Pressede unge & studerende

Det moderne liv som ung eller studerende opfattes ofte som frie og relativt legende perioder af vores liv, men billedet er nærmere, at perioderne for mange også overskygges af ting som tvivl, usikkerhed, forventningspres, stress, angst og tristhed.

 

psykolog Århus unge

Psykologer i øjenhøjde

Hos os nytænkes og afdramatiseres den traditionelle opfattelse af, hvad det vil sige "at gå til psykolog", og du vil derfor møde en uformel psykolog i "øjenhøjde".

For de fleste unge og studerende opleves dette som værende befriende og en følelse af at blive forstået. For nogle er det i begyndelsen svært at skulle betro sig til et fremmed menneske, for andre er det umiddelbart nemt.

Dog ender samtalerne oftest med at blive til et frirum, hvor svære tanker og følelser er tilladt og et sted, hvor det er trygt at udforske nye sider af sig selv og sit liv.

I et fortroligt og afslappet rum ser vi sammen på, hvordan dit liv som kan fungere bedre for dig.

Vi mødes, hvor du kommer med udfordringerne og er eksperten på dit liv, imens vi bidrager med vores psykologfaglighed samt passion for, at alle I unge mennesker skal have gode liv og udfolde jeres potentialer.

Har du mod på at udforske dig selv og dit liv?

"Som unge-psykolog forsøger jeg at re den psykolog, jeg selv

stod manglede i mine unge år: En psykolog i øjenhøjde, en psy-

kolog, som taler samme sprog, og en psykolog, der er personlig"

Sara, ejer af Mind Studio

.

Særpris til unge og studerende

Det kan som ung eller studerende være vanskeligt at finde økonomi til en samtale eller et forløb hos en psykolog.

Da vi har som fokus at hjælpe unge mennesker tilbydes derfor reduceret pris på samtaler for unge i alderen 13-18 år samt til studerende.

Læs mere om den første samtale her