Mind Studio

ANBEFALINGER

"Allerede fra et besøg på hjemmesiden var jeg sikker på, at dette var et sted, jeg kunne tænke mig at snakke og føle mig tryg. Et studio, et sted hvor man kommer for at arbejde med sig selv, ikke se sig selv som patient. Det er et frisk, ungt og moderne pust, hvor man bliver mødt med åbne arme. Jeg mærker, at jeg er blevet stærkere i mig selv og fået et bedre kendskab til mine egne styrker og svagheder. For mig var det vigtigt at afstigmatisere det med at snakke med en psykolog, og Saras afslappende miljøet var helt klart, hvad jeg behøvede. Et koncept og en psykolog som passer tidsepoken og det moderne liv til punkt og prikke. Tak for det."

Hanna, 25 år

"Jeg var meget glad for mit forløb ved Sara. Sara er en sød, rolig og imødekommende behandler. Hun hjalp mig utroligt meget med mine problemer med hudpilleri og eksamensangst."

Maiken, 24 år

"Jeg var ret nervøs ved at skulle opsøge en psykolog, men du var rigtig god til at afdramatisere det og gøre det til en god og tryg oplevelse. Derudover var det rigtig rart at der var god tid til samtalerne, og at det kunne tilpasses efter, hvad der var behov for lige den dag.Min oplevelse hos Sara har været rigtig god og super lærerig. Jeg føler, at jeg er kommet dybere i forståelsen af, hvordan tidligere oplevelser har påvirket mig. Sessionerne har tydeliggjort, hvad jeg vil efterlade, og hvad jeg vil tage med mig videre i livet."

Anne Sofie, 22 år

"Min oplevelse hos Sara har været rigtig god og super lærerig. Jeg føler, at jeg er kommet dybere i forståelsen af, hvordan tidligere oplevelser har påvirket mig. Sessionerne har tydeliggjort, hvad jeg vil efterlade, og hvad jeg vil tage med mig videre i livet."

Marie, 30 år

'"Jeg har været så heldig at have fået lov til at være i Saras trygge hænder og blev på kun tre behandlinger fri af min angst. Jeg har døjet med angst i mange år, og den blev forstærket, da jeg blev mor."

Anette, 36 år